Äntligen är vi framme på Borneo!!!

Efter nästan 24 timmars resande är vi nu framme på Borneo, Kota Kinabalu och vårt femstjärniga hotell. Flygresan mellan Amsterdam och Kuala Lumpur som tog 12 timmar, gick jätte bra! Även sista streckan till Borneo gick smidigt. Vi fick ett kanonfint rum, och nedan ser ni vår utsikt….ja det är värsta
grymma havsutsikten!

När vi väl pakat upp lite av bagaget, gick vi ner för att ta ett dopp i havet. Det var inte så svalkande….det var 27 grader i havet, men det var härligt! Vi solade en stund och åt lite lunch. Tog sedan en promenad för att kolla runt lite. Som ni ser är det helt underbart

Jag solade i max 30 minuter och har redan bränt mig lite….hihi jag ska ta det lugnt så därför sitter jag nu på vårt härliga rum med havsutsikt, trådlöst Internet (gratis) och en underbar AC. Om det blir någon solnedgång som vi kommer att se från vår balkong återstår att se….hoppas iallafall, det är ju bara så romantiskt.

jonah

jonah

Alicante – Dag 14

Alicante – Dag 13

Alicante – Dag 12

Alicante – Dag 11

Alicante – Dag 10

Alicante – Dag 9

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.