KL (Eller 'Kackerlackor på Legend')

Nu har vi landat i Kuala Lumpur och hamnade på ett jätteflott hotell, ända tills Jonah insåg att han hade råkat säga Regent hotell istället för Legend hotell.
Chaffören grymtade och fortsatte bort till Legend hotell, och det var inte lika spännande kan jag lova.

Mia hojtade till i högan sky när den första kackerlackan skådades, och Jonah var snabbt framme med fjärrkontrollen och förpassade det lilla krypet in i evigheten.
Till råga på allt elände så är det nån vattenpump som stånkar igång var tjugonde sekund, så det ska bli skoj att se om man kan sova nått alls inatt.

Vi försökte i alla fall se ljust ut på situationen. Vi bor rätt ovanpå ett stort shoppingcenter, så det borde ju få en på lite bättre humör. Det gjorde det också. Det fanns mycket skoj att kika på där, men vi handlade inget (förutom en bok som jonah köpte) Vi sonderar helt enkelt terrängen för att lägga in den stora shoppingstöten i morgon.

En rolig detalj var att mitt i allt shoppande så mötte vi Rambo. Livs levande stod han där med läderhanskar, skinnväst och solglasögon med ett avsågat hagelgevär sådär käckt på sné. Man trodde först att det var ett rån som pågick, men Rambo jobbade i själva verket som säkerhetsnisse åt nått juvelställe som låg i shoppingcentret. Jag ska försöka övertala Mia att vi ska ta en plåt på snubben i morgon så får ni se. Jag får väl göra nån avledande manöver (typ krossa nått skyltfönster och sno åt mig lite glitter) medans Mia plåtar.
Vi, eller åtminstånde Mia, återkommer i morgon med hur det gick.

Nu ska vi försöka sova en blund. Vi har fjärrkontrollen nära till hands ifall kackerlackseländet har några kusiner som vill bråka…

Vi syns mañana!
– jonah & mia

jonah

jonah

Alicante – Dag 14

Alicante – Dag 13

Alicante – Dag 12

Alicante – Dag 11

Alicante – Dag 10

Alicante – Dag 9

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.