Shoppingdag i KL

Vi kunde faktiskt sova inatt trots oväsen och kackelackor. Vi var tydligen ute väldigt tidigt, trots att klockan bara var 11 så hade knappt ett shoppingcenter öppnat! Jonah hittade kvickt ett favoritställe, en musikaffär med massa gitarr prylar. Och gjorde ett värsta kap, en gitarrpedal för ynkla 280 svenska kronor!!! Lycklig  som en liten pojke traskade vi vidare till det första köpcentrat….

 Det bästa av allt var att dom hade “season’s sale” i alla butiker, vilket innebar att vi kunde hitta reaprylar för mer än halva priset! Mia hittade ett par äkta Gucci-solglasögon med 50% rabatt…ojojoj

Sedan blev det nagelförlänging med fransk manikyr, mer än halva priset än hemma i Sverige och det blev kanon snyggt!!! Oj vad vi shoppade, och kul är det när man fyndar. Senare på kvällen bar det av till “Petaling street” i Chinatown, här kan man pruta för fullt och det gjorde vi såklart. 
Imorgon är det ännu en dag för shopping och sightseeing innan det bär av till kära gamla Svedala igen på kvällen…Det ska bli jätte skönt att komma hem, fast vi har haft himla kul och trevligt här i Malaysia också!

Det var allt bloggande i Malaysia – kanske dyker upp med en blogg senare i Sverige! – Mr & Mrs Carneskog

Ps Nu så heter faktiskt Jonah också Carneskog, det är ändrat både på hitta.se och på banken! Ds

jonah

jonah

Alicante – Dag 14

Alicante – Dag 13

Alicante – Dag 12

Alicante – Dag 11

Alicante – Dag 10

Alicante – Dag 9

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.