Tillbaks på jobbet.. och ny blogg

Det har varit en lång och regnig sommar. Av mina fyra veckor så har jag kanske haft 5 dagar som det inte har regnat alls, och kanske 4 som solen har tittat fram. Naturligtvis så var hälften av dessa inte i Borås. 🙂
Jag träffade min gode vän Pontus. Han bor vanligtvis i New York där han jobbar som fotograf åt Aftonbladet så vi hade en del att ta igen. Tyvärr så trodde vi att vi var i samma form som den tiden då vi festade i New York, så dagen efter var vi rätt svaga.

Nu är jag tillbaks på jobbet igen och fortsätter arbetet med Make-IT's websida.
Jag får se om jag uppdaterar oftare här sen.

lejter!
 – jonah  

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.