Information overload!

Det är helt sjukt hur mycket grejer man måste komma ihåg hela tiden, speciellt inom datavärlden. Det är inställningar hit och dit, det är configurationer, css variabler, javascript bibliotek för att inte prata om .NET framworket. Inte undra på att man undrar om man har blivit dement åtminstånde ett par gånger om dagen.

Saker som man inte gör så ofta måste man kolla upp hela tiden, och jag har byggt ett ganska omfattande bibliotek av olika exempel och funktioner som jag använder. Bra att ha…

 Ikväll så ska Make-IT fira 7 års jubileum, och det blir nog en del pilsner och annat onyttigt som gör att man kommer att få en jobbig morgondag. Det ska bli skoj! 🙂

Vi kommer att lyssna på Bo Kaspers Orkester som spelar på torget här i Borås, och det är nått jag verkligen ser fram emot. Jag har varit ett fan sedan "Söndag i sängen", och även om dom har lämnat hiss-jazzen lite så kanske det blir några av dom gamla goda låtarna. Jag får återkomma i morgon med bildbevis.

Just nu är jag rätt trött då vi har en  hund som höll oss vaken i natt. Av någon anledning så har hon fått för sig att det är betydligt roligare att sova i sängen än i sin bur, så hon lät som en skadeskjuten säl hela natten. Hennes lillasyster Hollie (4 månader) springer glatt och lägger sig i sin, men Pixie vill inte vara med på noterna. Det blev många tankar på bortadoption innan hon äntligen bestämde sig för att knoppa in.

Normalt är dom såhär söta:

 

 
jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.