Växeltelefonist

Av någon outgrundlig anledning så är alla på jobbet ute nu. Antingen sitter dom i möte, är hos kunder eller på semester. Dom enda två som är kvar här är jag och Fransson, så då har jag fått äran att sitta i växeln (eller växlen som det heter i Borås) Jag hoppas verkligen inte att det ringer för jag har inte den blekaste aning om nått annat än den programmering som jag håller på med just nu.

En fördel att sitta här är i alla fall att man med gott samvete kan slösurfa eller skriva blogginlägg, samt att man faktiskt har utsikt så man kan glo på folk som knallar förbi här utanför.

Annars, på västfronten intet nytt förutom att min dator blir mer försenad. Det är tydligen svårt att få fram komponenter, närmare bestämt integrerade 3G kort. Very well…

Lejter,

 – jonah

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.