Hundskrälle!

Jag har länge gått och suktat efter Stieg Larssons "Luftslottet som sprängdes" och hade tänkt vänta tills den kom ut i pocket. Idag så gick jag dock ner och köpte den ändå för att ha nått att läsa om kvällarna.

När jag kom hem efter jobbet så åkte jag och mia ner en snabbis för att göra några ärenden på stan, och döm om min överrasskning då det låg konfetti över hela köket när vi kom hem. Det var hundskrället (hollie) som hade varit framme och mumsat i sig de 20 första sidorna av min bok, medans byrackan (pixie) antagligen hade hejat på.

 

Vi möttes av en oskyldig blick när vi gick igenom dörren, men låt er inte luras, det finns inget oskyldigt i det här monstret…

 

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.