Ingen är så härlig som jesus!

Idag ska vi repa med bandet för första gången efter sommaruppehållet. Det ska bli extra skoj eftersom vi äntligen har hittat en ny sångare. Det är Peter Ankarloo som tidigare har varit frontman i Ankaröset. 

Ankaröset reste runt i västsverige och spelade på diverse tillställningar, allt ifrån rockscenen på Dojjan i Göteborg till din lokala Bar Mitzwah (ja, det sista stället hittade jag faktiskt på, men det kan ha hänt … faktiskt) 

Personligen så har Peter bevisat sin musikalitet genon att framföra sin alldeles egna låt "Ingen är så härlig som Jesus", vilket han ylar vitt och brett när han fått några kalla innanför västen. Jag har fått uppleva det två gånger, dels nu i midsommar samt för två veckor sedan på en kräftskiva. Det sprider sig en halleluja stämmning över alla när han drar igång med låten, och man kan verkligen tänka sig in i hur EFS sommarkollo sitter och harvar med nån gammal gitarr runt nån brasa nånstans, där ledarna är fulla med Jesus och de finniga fjårtisarna som blivit ditlurade är smygfulla på hemkört och mest funderar på hur dom ska komma in i blusen på tjejen mitt emot…

Very well, ikväll blir det råkk änd råll och en jäkla F-off attityd (precis som man kan förvänta sig av småfeta gubbar som närmar sig förtio, eller hur?) 

 

Dagens lyssningstips: Snoop Doggy Dog – Gin and Juice

 

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.