Ta't lungt!

Vi har bott i vårat hus nu sedan i februari, och när vi flyttade in så hade vi stora planer om allt vi skulle göra, och framför allt hur fort vi skulle göra det.

Idag har jag slitit och satt upp lite gipsskivor medans min fru slet framför datorn så att svetten lackade. Hon är duktig min fru, jobbar med händerna ser ni…

Hursomhelst, så tycker hon inte att det går tillräckligt fort med huset, och det kan jag ju hålla med om. Hennes lösning på problemet har blivit något som kallas leifing. Det är tydligen en teknik på frammarsch; en väldigt långsam frammarsch om jag får tillägga. Leifing går nämligen ut på att man ska göra saker så sakta man kan. När man är ute och promenerar så ska man till exempel ta flera sekunder på sig på varje steg. Helst ska man väl ta flera minuter på sig, men då är ju risken att man trillar omkull om man inte har en bra balans.

Igår kväll så insisterade min fru på att vi skulle ligga i sängen och vicka på tårna, så sakta vi bara kunde… jag kan snabbt komma på oerhört många roligare saker att göra i sängen än att vicka på tårna skitsakta. Sen vet jag inte om det hjälpte heller… känner mig inte speciellt annorlunda idag.

Hursomhelst så får man väl kanske försöka leifa lite till. Jag kan ju kanske annamma det på husrenoverandet, så går det bra att komma på inflyttningsfest i samband med att jag åker in på långvården.

Här kommer en bild på Leif. Det var inte han som uppfann leifing, men jag hittade ingen bra bild på honom, så det fick bli en annan som heter Leif helt enkelt… tjena!

Leif
jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.