Dagens outfit

Eftersom man är en man i ropet så har man ju naturligtvis oklanderlig koll på "what's hot and what's not" i dagens modeindustri. Detta gör att förfrågningar strömmar in i oerhörda mängder om tips på hur man ska klä sig för att bli någon att räkna med. Jag kan ju inte låta dessa önskemål gå förbi obemärkta, så här kommer ett grundtips för hur man ska klä sig för att helt enkelt bli lika cool som jag… om nu mot all förmodan detta inte skulle funka så kommer senare en uppföljning på denna serie. Den kommer att heta "Dräpande repliker för den som inte fattar hur cool du är", eller den kortare versionen "Passa'rej innan du åker på en feting".

Steg 1.  Varm under

Den klassiska mannen använder Y-front. För er som är obekanta med förfarandet så gäller fortfarande "gult fram och brunt bak"

 

Steg 2. Snygg skjorta

En snygg skjorta får inte vara för skrikig. Milda färger för ögat och lagom uppknäppt. (gärna med lite brösthår och en fet guldkedja)

 

Steg 3.  Schyssta brallor

Får inte vara för loosa så fokus tappas ifrån paketet. (paketet i sig kan alltid förstärkas med den klassiska tubsockan, eller en potatis av bra storlek. Se dock till att potatisen och sockan hamnar fram i byxan, eftersom intrycket faller direkt om du har en stor King Edward i röven)

 

Steg 4. Fotriktiga pjuck 

Måste kunna hålla för en hel natts dansande på golvet. Strumpor skall icke användas, utan dom förpassar man där dom hör hemma, i brallan. (se steg 3)

 

Steg 5. Helrätt frilla 

En riktig man kan vara lite wild and crazy, och visa detta genom denna helrätta frisyr.

 

Resultatet?? 

Se och njut av mästaren! 

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.