Vardagsspänning

Dagarna rullar på i sakta mak.. snart börjar det väl snart snöa, och innan man vet ordet av så står man i sina lackdojjor med snömodden upp till knäna. Fy fasen..

Idag hände dock något som var rätt sköj. Vi hade varit och käkat lunch och hade börjat gå tillbaks mot jobbet. Samtidigt som vi passerade Kicks (en parfymbutik) kom det ut en snubbe därifrån. Det började omedelbart pipa i larmet som satt vid dörren men snubben verkade inte ta nån notis. Ett par sekunder senare så rusade det ut en expedit ifrån Kicks och skulle göra snubben uppmärksam om att han kanske hade snott nått. Tydligen så visste han redan det eftersom han la benen på ryggen så det stod härliga till. Jag och min kollega tittade som ett par fågelholkar på varandra varpå jag tänkte – Aha, öh, vänta nu!

…några extra steg på stegräknarna.

 

Expediten såg lika förvånad ut, men fann sig snabbt och undrade om vi kunde hjälpa till. Vi väntade ett slag tills snubben hunnit på behörigt avstånd innan vi tog upp jakten. (man vet ju aldrig, snubben kan ju vara farlig) Vi lyckades ta en annan väg, med förklaringen att vi skulle genskjuta killen. Naturligtvis försvann han som en avlöning och vi kunde nöjt klappa varandra på axeln med glädjen att vi inte behövt konfrontera en anabolstinn vettlös galning. Att killen var rätt tanig och vi ändå var två tänker man ju inte på i det läget, inte när man hamnar i Cops-läge.

För övrigt så var vi väldigt nöjda att vi fick några extra steg på stegräknarna. Ett par snattare till och jag kammar hem hela stegtävlingen! =) 

 

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.