Hårdträning

Jag kan inte säga att jag har ett speciellt aktivt jobb. För att prata ren svenska så sitter jag mest på arslet hela dagarna och glor in i en skärm. Måttligt spännande för vissa antar jag…

En liten bieffekt av det är ju helt enkelt att man fläskar på sig. Inte alla programmerare gör det. Jag har märkt att det finns två typer av kod-knackare. Dels är det de som lever på kaffe, cigaretter och Jolt-cola, sen är det då vi andra som försöker leva ett relativt normalt liv då man käkar på fasta tider, kommer i säng i lagom tid och på nått sätt försöker smälta in i svensson-livet. Det är den senare kategorien som helt plötsligt vaknar upp en dag och märker att dom har lagt på sig några pannor. Hur gick det till??

… dra på sig ett par tighta spandex 
 

 En kodare skulle aldrig befatta sig med pöbeln och ställa sig på ett gym nånstans. Det är liksom under deras värdighet, så därför måste viktnedgången ske på annat sätt. Antingen så övergår man till kategori 1 (börjar leva på kaffe och cigg) eller så amputerar man nått; ett ben, en arm eller nån annan lem som används alltför sällan. Man skulle ju kunna svälja stoltheten, dra på sig ett par tighta spandex och ställa sig på step-up maskinen bredvid nån svettig inne-snubbe som stönar i takt med stegen, och nynnar på den senaste Britney Spears som tjuter ur hörlurarna.

… annars kan man helt enkelt gilla läget… det är bara mer av mig att gilla. =)

 

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.