Släng dig i väggen, Martin Timell!

Som alla vet så är jag en mycket händig man…  … eller hur det nu var.

Hursomhelst så behöver man inte speciellt händig för att gå runt och låtsas vara en snickare, utan allt har med looken att göra. Så länge man har blåkläder, som är lite solkiga, gärna med målarfärg, ett par schyssta hörselskydd som sitter lite käckt på pannan, samt en uppsjö av verktyg i en massa grälla färger så kan vemsomhelst bli misstagen för att vara en av dom klämkäcka i Room Service.'

 

 

Nu måste jag ju erkänna att jag inte springer runt lika äppelkindad som Martin Timell, och att ett simpelt sovrum inte slängs ihop på en halvdag och med ett ständigt leende på läpparna. Jag tror minsann inte jag har sett glad ut en enda gång, utan jag har, som en riktig snickare däremot klagat en massa, skyllt på att plankorna är av halvkvalité och att verktygen är defekta.

Däremot så har jag verkligen annamat det som med all säkerhet kan fastställa om personen i fråga är en riktig snickare; myntfacket. Om man inte har ett myntfack på minst 5cm så är man ingen snickare av rang. I mitt så kan man parkera en folkabuss! Se och njut! 

 
 
jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.