Välknådad och proppmätt!

I helgen så åkte jag och Mia på en spaweekend i Tylösand.  Det var gött att vara lite ledig ifrån Damp-ungarna Pixie och Hollie. Hollie hade blivit placerad hos Jonas och Lena, och Pixie hade fått hysas in hos Mias kompis Annelie. Dom var väl lika glada att bli av med oss en helg också kan jag tänka mig.

Hela helgen ägnades åt att ligga i spa, bli knådad på och att se fram emot en dignande hotellfrukost. Jag hade planerat länge hur länge man skulle sitta och götta sig med prinskorvar, bacon och ägg och annat som erbjuds i en så kallad kontinental-frulle.

Tyvärr så blev mina planer grusade då det serverades julbord på kvällen före. Hela planeringen sprack då man skulle klämma i sig sill och nubbe, skinkor och korvar och en vansinnig massa lax. Det blev så mycket för mig och Mia att vi var tvungen att gå och knoppa direkt efter maten, så något stuffande i baren blev det icke. Vi somnade som smällfeta julgrisar framåt halv elva på lördagskvällen…. sicka partynissar!

När frukosten väl kom så satt man där med moloken min.. fortfarande proppmätt och kunde bara förmå sig att peta lite i yoghurten – och snart är det julbord med jobbet! Hugaligen!

 


Mia gör sig i ordning för kvällens mumsande

 


Vi hade ingen aning att Bettan hade ett ställe här!

 


Budgetrummen…

 


…med tillhörande utedass.

 


Vädret var väl inget vidare, men coolt ändå..
jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.