Finvin

I morgon så ska vi ha julfest med jobbet, och då är det tydligen så att det är en tradition att ha vinlotteri.
Jag är ju av principiella skäl emot all slags spel och dobbel, mest för att jag aldrig vinner.

Jag vinner inte ens när det är vinst varje gång, så  när jag skulle traska ner på systemet för att köpa mitt bidrag till lotteriet så hade jag bara en sak i tankarna. Det skall vara billigt. Jag försökte få några stycken att gå ihop och köpa en dunk istället, men tydligen så är det ocharmigt och bonnigt… jädrans snobbar!

Hursomhelst, jag tjackade upp mig på en flarra finfin vino. Det som var bra med den är att den var.. ja, billig förstås, men sen såg den rätt rolig ut. Det var alkismodellen med avskruvbar kopp på toppen!

Hoppas jag inte vinner den i morgon! Skål!

 

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.