Julbord med jobbet

I fredags var det dags för julfest med jobbet. I mitt fall så blev det nummer tre i ordningen av julbord. Man börjar få kläm på det nu vill jag lova. Man lär få amputera ett ben eller så om man ska ha möjlighet att komma ner i matchvikt efter detta svullande.

Vi hade vinlotteri, och döm av min förvåning då jag kammade hem andraplatsen och tillika fyra fina flarror fulvin. Som tur va så slapp jag vinna min egen flarra, utan kunde glädja mig åt kollegornas rotande i Systembolagets bottenskrap. Själv så var ju inte min flaska speciellt dyr, men det kontrade jag ju med att "den ser ju lite rolig ut". Det verkar ha gått hem eftersom vinnaren av förstapriset kan nu stoltsera med 67 kronor "den ser ju lite rolig ut" hemma.

 

Andrapriset 
Vidare så hade vi tävling där man skulle vara allmänbildad, till exempel så anses det viktigt att veta vilka Milli Vanilli är, och hur Göingeflickorna ser ut. Naturligtvis så hade vi full pott inom detta viktiga område. Detta gjorde att vi också vann en fin flarra glögg med ett "gör-det-själv" pepparkaks porr-kit ifrån pipparkakan, var är världen på väg??
 
I avdelninge för "vad-ska-vi-göra-med-ballongerna" så var jag snabb att inta den klassiska posen. Mina medtävlande hade lite svårare att komma på nått vettigt. Man får vara snabb!
 
Skala 1:1
 
Sen rullade partajet på i den fart som bara ett gäng datanördar kan. Vi sitter helt enkelt och pratar datagrejer, och när någon börjar prata annat så konstaterar vi att personen helt enkelt har blivit för full, och då skickas han hem.
 
Va, sa'ru? Vädret?? Är du full?
 
 
Tävlingen udda miner vanns som vanligt av Larry 
jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.