Tyst Simon!

Min fru har tagit över min influensa. Detta blev tydligt i morse då jag vaknade av att någon låg och snarkade så att färgen lossnade ifrån väggarna. Halvsovandes som jag var så trodde jag av någon anledning att det var min bror som låg och snarkade, varpå jag röt – Tyst, Simon!
Efter en stunds begrundande så insåg jag ju att det sannolikt inte var Simon som låg och snarkade bredvid, och när jag öppnade ögonen så låg min vackra fru där och drog timmerstockar så det stod härliga till…

Storsnarkarn 

Senare på kvällen så gick vi och kollade på filmen Arn – Tempelriddaren, som jag som sagt har en liten roll i. Jag tycker dock att dom måste ha filmat från konstiga vinklar då jag inte alls var mig lik.

I morgon är det slut på verkligheten.. bara att traska tillbaks till kolgruvan… hemska tanke.. 

 

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.