Nyårslöften?

När jag och Mia är ute och går med jyckarna så brukar vi inte möta så många. Nu möter vi hur många som helst. Det är folk som har dragit på sig träningssviden och är ute och försöker infria nyårslöften verkar det som. Igår så mötte vi sex stycken löpare, om man nu kan kalla dom det. Dom kommer frustande runt cykelbanor och på trottoarer, frustandes och stönandes och jag antar att dom ångrar bittert det dom sa på nyårsafton när promillehalten var hög och framtiden såg ljus ut.

Jag som har haft vett nog att inte lova något kan med gott samvete ta en kaka till och njuta av andras olycka. Ibland är man smart!

 

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.