Optimist?

Jag har märkt att jag är en optimistperiodare. Det följer ett ganska tydligt mönster och jag börjar få kläm på hur jag ska ta ner mig själv till verkligheten.

En klassiker är ju att man, kaffestinn och pigg som en lärka, beslutar sig för att gå upp tidigt och göra situps och grejer nästföljande morgon. När klockan väl ringer 05:40 så är det ganska lätt att klassa sig själv som en idiot som ens fick tanken att försöka sig på sådana bravader. Likadant verkar det vara med renovering. Man går ut starkt med inställningen att "Det är väl en baggis.. bara att riva lite tapeter och snickra lite vägg". Sen när man står där och har byggdamm ända in i hjärnbarken och man har sågat fel för tionde gången så har man inga problem med att konstatera att man har tummen mitt i handen. 

Nu i helgen så måste jag verkligen åka och fixa lite lister och grejer… det är ju en baggis att sätta upp… eller?

 

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.