Köttasallad!

När man trodde att man skulle få en lugn lördagskväll så hade man ju inte räknat med Mia och hennes kökskunskaper. När jag lagade mat och precis var klar så skulle hon fixa en sallad. Mia hackade lös på grönsakerna som en vettvilling, och precis när jag tänkte säga "skär inte fingrarna av dig" så hördes ett ursprungsvrål ifrån henne. Spontant så trodde man ju att hon hade huggit armen av sig eller nått liknande, eftersom jag sällan har hört ett sådant skri. 

När jag kollade vad som hade hänt så stod Mia likblek bredvid mig… eller åtminstånde största delen av henne, eftersom en snutt av hennes fingertopp hade blivit en köttig ingrediens i våran sallad.

Här kommer en del smaskiga bilder ifrån händelsen.. (Varning för hemskheter!)


Stå inte där och peka finger!

Här har vi en bit morot, och till höger ligger min fru.
jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.