Tax ska ni ha!

Igår så var det årsmöte på Elfsborgs Brukshundsklubb och Mia hade anlitat mig och min bror för att spela som trubadurer på festen.  Till saken hör att dom skulle göra en Idol parodi, och vi skulle bistå med karaoke för att underlätta lite i sångövningarna. Maken till falsksång har man väl inte hört på en och samma gång, men det var mycket uppskattat. Till och med Mia gick upp och gapade.

 

 

Av någon anledning så ville folk höra Carola när vi spelade efter karaoken. Man kunde ju tycka att karaokesången effektivt borde ha  tagit död på alla önskningar om schlager, och eftersom vi av princip inte spelar Carola så sa vi helt enkelt bara – Nu kommer en låt med Carola, varpå vi drog igång med Creedence, Uggla eller nått annat. Jag tror inte dom märkte nått…

 

 

Våra sånginsatser blev mycket uppskattade, men jag tror mest det var för att det var så stora kontraster mellan karaokens avgrund till trubadurernas vackra stämmor. Vid varje avslutad låt så uppmanade jag brukshundsfolket att byta ras. Frågan var om dom egentligen fattade det….. så, än en gång… Tax ska ni ha! 

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.