Alla hjärtans dag

Jaha, då har det varit ännu en alla hjärtans dag. Som tur var så hade man förbrett sig noga, köpt present som jag hade gömt i handskfacket i bilen sedan i måndags. När det väl blev Alla Hjärtans Dag så blev man tvungen att smyga ut till bilen på morgonen för att hämta den, mecka ihop en schysst frulle till frugan samt tända lite ljus. Hade jag tänt några extra ljus så hade man lätt kunnat missta sig för att Mia fyllde år.
Nu såg hon rätt förvånad ut när jag kom inklampande på morgonen. 

Hon fick en sån där trästrut som man ska kunna lyssna på bebisens hjärta, men antingen så var batterierna slut eller så var det nått fel på den för jag hörde inte ett smack. Den ser rätt rolig ut trots allt, så vi behåller den nog ändå.

När jag kom hem efter jobbet så överrasskade Mia mig med en liten present tillbaks. Det var en skål i form av ett hjärta, precis vad jag hade önskat mig… Faktum var att jag hade rotat runt lite i våran städskrubb nån dag tidigare när jag letat efter rengörningsmedel, och då hade jag sett den där skålen längst ner på golvet, så jag vet inte om hon verkligen hade köpt den eller om hon såg ett tillfälle att äntligen bli av med en gammal skål hon haft liggande. Det spelar ingen roll för mig.. jag tyckte den var jättefin, och hon kan räkna med att få tillbaks den om ganska precis ett år.

 

 

På kvällen så blev det fräsig middag på La Copita. Jag käkade Entrecôte, drack vin och tog en Irish Coffe samt Crème brûlée, medans Mia satt och suktade efter mitt vin. Sen fick hon köra hem som grädde på moset; det är bra att vara gravid.

Till helgen skall vi gå upp 06.00 och åka till Ullared. Jag antar att det är straff nog…

Lejterz… 

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.