Elaka farbrorn slår till igen…

Igår när jag kom hem efter jobbet så skulle jag och Mia gå på en promenad med Pixie och Hollie. Jag släppte ut dom i trädgården så att dom fick knalla runt lite, och efter en stund så ställde dom sig blixt stilla och tittade ner mot trädgården.Först trodde jag att dom hade sett rådjur eller en kanin, men när jag kikade såg jag att det kom rök från baksidan av vårat staket.

Jag skickade in hundarna och smög ner, och mycket riktigt så var den en samling sketungar som höll på att tända en liten brasa där bak. Jag stack fram huvudet och skrek – Vad i hela friden håller ni på med?
Sketungarna fyllde nog brallorna rätt fort och vågade knappt titta på mig. Det var fyra småtjejer i 10-års åldern. Jag frågade lite snällt om dom var helt dumma i huvudet och om dom visste att det var farligt. Sen frågade jag om deras föräldrar visste om detta varpå den ena stammade – Nä, förlåt, men vi kan gå hem och berätta det.

 

 

Jag tyckte att dom inte behövde det, men att dom skulle ge fasen i att tända på grejer eftersom det kunde vara farligt. (som om inte jag tände på saker när jag var knatte…) 

Tjejerna lommade skamset iväg, och nu har jag säkert fått namnet Elaka Farbrorn… coolt! 🙂 

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.