Den 9:e mars!

Idag är det den 9:e Mars… det är en bra dag.

Det började alldeles för tidigt med ett försök till skönsång av Mia i morse. När detta försök hade avbrutits så var det dags att öppna lite paket. Jag fick bland annat den fina tröjan ni ser på bilden. Tack alla för paketen!

Det blev en liten shoppingrunda till Gällstad innan vi tog en sväng till Hofsnäs  för att käka lite nygräddade våfflor med hallonsylt. Vi träffade Mia 's syssling som genast tog på sig att bjuda på våfflorna. Tack för det! 🙂

Nu på kvällen så slappas det innan det bär av till kolgruvan för ännu en arbetsdag.

 

Jonah (29 år och 96 månader)

 

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.