Turk med burk är urk!

Min vackra sida www.carneskog.com har blivit hackad.

Det är några turkar som har scannat IP-span och kört tester för att se om WebDav var aktiverat, och i så fall om det finns rättigheter att skriva till rootfoldern. WebDav var installerat eftersom Exchange kräver det på servern, och write rättigheter fanns för Internet Guest Account på foldern eftersom jag är dum i huvudet.

Default documents blev överskrivet med turkpropaganda. Som tur var så fanns det backup på siten, och jag har bytt ut default document till nått som dom inte kan gissa. Vidare har jag strypt ner rättigheter på foldern, så nu får vi se vad som händer.

Spännande va?! 

Jag har alla deras IP-adresser och IIS-loggar som visar hur dom gjort det så nu ska jag hämnas! Eftersom jag drar alla över en kam så ska jag minsann äta svensk Findus-pizza på söndag!

Nu kan dom stå där på söndag vid sina bak-ugnar och säga – Vafan chänder? Chingen chöper pizza chidag??

Ha! Det kan dom ha!!

 

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.