Mitt nya jobb

Som ni kanske har läst i tidigare poster så har jag sagt upp mig ifrån mitt förra jobb. Detta har tillkommit av olika anledningar. Den största anledningen är att det är ett mycket stressigt jobb, samt att man aldrig får vara ute, utan blir sittande framför en dataskärm mest hela dagarna. Jag har länge undrat hur det skulle vara att ha ett mer öppet och fritt jobb, och har nu tagit steget för att kunna förverkliga en pojkdröm; jag ska bli bonde.

Vi har köpt en bondgård lite utanför borås där vi nu kommer att ha ett femtontal kor och ungefär lika många grisar. Det kommer att bli mycket spännande att se hur det kommer att fundera, men vi tror att det blir bra. Det härliga vädret ute nu gör att jag knappt kan vänta innan jag får dra på mig blåstället och ägna mer tid att speja ut över mina ägor, mina kor och mina grisar.

Mer om detta senare, men nu vet ni i alla fall.. 🙂

 

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.