Pust och stön…

Idag så var jag och Mia på profylaxkurs.. japp, det är inget hämtat ur en Sällskapsresanfilm utan faktiskt på riktigt. Det satt ett gäng gubbar som med pinsam blick längtade sig hem till hockey på tv men som nu blev tvugna att pusta och stöna och heja på sina övermogna fruar och flickvänner.

Det som jag tyckte var allra bäst var när vi hade avslappningsövningar och vi fick lyssna på en måttligt bra kopia av Avslappning för dummies. Man höll precis på att somna när barnmorskan började jiddra om hur bebisen hör hur gaserna bubblar i tarmen. Genast blev man klarvaken…

 På hemmafrontenn så är snickeriet på sluttampen. Det är mindre än en vecka innan dom hävdar att allt kommer att vara klart. Idag så har det tapetseras och kanske så går jag upp och plåtar lite och lägger upp sen… Det ska bli skönt när man får flytta upp..

 

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.