Då har man blivit pappa!

Igår morse, klockan 00:34 så föddes våran lille son. Han var 49cm lång och vägde 3250 gram. Han var, naturligtvis, ett ovanligt vackert barn då han föddes, men det är ju inte så konstigt med sånna gener. 😉

Allt gick jättebra, och nu skruvas det och sätts upp lampor och grejer så det står härliga till så att så mycket som möjligt är klart då Mia och bebisen kommer hem. Vi har inte kommit på nått bra namn än… dvs att Mia ratar alla mina förslag. Jag tycker att Jimi (Hendrix), Eddie (Van Halen) eller Luke (Steve Lukather) är ovanligt bra namn, men det måste godkännas av högsta instans (Mia) först. Annars så har vi ett arbetsnamn, som är från min pappa Karl-Gerhard, och Mias pappa Jan. Frågan är vad grabben tycker om oss om vi väljer att döpa honom till Karl-Jan!

 

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.