Nytt rekord… :(

Jag har inte bloggat nu på …. skitlänge. Jag har helt enkelt inte:

  1. Haft tid (jo, det har jag visst det)
  2. Bytt blöjor
  3. Inte haft nått vettigt att skriva om'

Egentligen så kommer jag jätteofta på bra saker att skriva om, men sen rinner det bara ut i sanden. Om man inte hade jobbat hela dagarna, utan kunnat ägna 8-17 med att göra coola programmeringsgrejer och lira gitarr och annat som man hellre gör så hade det säkert blivit mer uppdaterat. Nu får ni nöja er med sporadiska inlägg tills jag vinner stort på lotto. Eftersom jag inte köper lotter så väntar jag helt enkelt på att någon vänlig själ skall skänka mig en högvinst… som sagt, det kommer att bli sporadiska inlägg. 

Fabbe fyller blöjan

 

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.