Nytt kontor…

Igår så flyttade vi till nya lokaler på jobbet. Man fick ju piffa till det lite genom att köpa lite krukväxter. Jag sa till blomsterhandlaren att jag ville ha sånna som klarar kontorsmiljö, alltså sånna som man slipper vattna och prata med hela dagarna, så vi får se hur länge blommorna klarar sig. I morgon så har vi upplösningen i våran träningstävling som vi har på jobbet. Vi är väl ungefär 10 stycken som har som mål att träna 6 gånger den här månaden, och den som inte klarar det får bjuda resten på bakelse eller öl. Jag kommer sannolikt att vinna tävlingen då jag kommer att ha tränat 16 gånger den här månaden… inte har det hjälpt heller.. har gått upp ½ kilo senast jag vägde mig. 😛

 

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.