Sprattelgubbe

Lagom till julfesten på jobbet så har jag lyckats få en dundrande huvudvärk. Med största sannolikhet beror det på att man knappt får sova nånting nuförtiden eftersom man har en sprattelgubbe i sängen. När Fabian inte sprattlar så försöker han berätta en massa viktiga saker, som för en annan mest kommer ut som "Da-da-bla-bla". Tydligen är det oerhört viktigt eftersom han måste berätta detta mitt i natten.

Sömnbristen blir ju inte bättre av våran träningstävling på jobbet. Den tvingar mig att gå och träna skit-tidigt på morgonen 3ggr i veckan (samt innebandy en gång). Jag har ovanan att ställa klockan på 05:15 för att åka till gymet innan jobbet. Vad gör man inte för att vinna! Denna månaden vann jag en öl. Hade man varit lite smart så hade man sovit ut ordentligt och betalt den här stackars ölen själv.

Nu ska jag i alla fall njuta av min surt förvärvade öl… Ha det gôtt! 

 

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.