Lurad!

För att få min fru att kila upp och hämta öl och whiskey till mig så har jag kommit på den briljanta idén att det är en gissningstävling; hon springer upp, hämtar en öl och en virre, och jag ska kunna gissa vilken whiskey hon har hämtat ifrån min fina samling. Det har hittills gått skitdåligt. Hon hämtar, jag gissar fel, dricker upp och så pågår det.. hmm, när jag tänker efter så går det nog rätt bra ändå..

Hursomhelst.. jag fick en flarra virre av min gode far i somras, och den var inte riktigt i min smak tyckte jag då jag provade den… om jag ska vara riktigt ärlig så tyckte jag att det smakade rätt illa. Ikväll så drog jag gissningsgrejen med tanten och hon kom nerdragandes med en virre varpå jag började gissa… Ardbeg, Laphroigh, Caol Ila osv, osv…. det visade sig att jag satt och öste lovord över whiskeyn som jag för några månader sedan tyckte smakade fruktansvärt.

Tänk att en whiskey kan lagras så fint på ett halvår… för det kan ju inte vara jag som är en kass whiskeykännare.. eller??

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.