Rapport från värmen…

Efter tolv timmars flygande med en skapligt trött Fabian så landade vi i Thailand. Det gick faktiskt bättre än vi hade väntat, förutom att Fabian brände av en stor laddning i bussen på väg till hotellet, och vi var tvungna att göra en akut-utryckning. Jag tror inte många i bussen märkte något; bra gjort!

När vi kom fram till hotellet så var vi spända på vad vi skulle få för rum. Jonah hade skrivit och lagt upp en liten vals om hur viktigt det skulle vara med att ha ett rum med terass eftersom vi hade barnvagn, samt att det vore strålande om vi kunde få en barnsäng också. Döm om vår förvåning då dom presenterade två strålande rum till oss och mamma, på bottenvåning, med terass och med en väntande barnsäng. Det kunde inte bli bättre. Vi har till och med havsutsikt (om man står på tårna och kikar över poolen).

Dagarna har gått fort sen vi kom fram och vi har solat med måtta, förutom Jonah som lyckats skaffa en skaplig röd nyans; som han själv kallar för “vackert gyllenbrun.” Vi kör skift med Fabian vilket betyder att vi tar en timmas blöjbyten och två timmars solande. Det funkar mycket bra och Fabian sköter sig kalasfint.

Ikväll så var vi iväg för att äta lite Thaimat och gick helt sonika in på närmaste restaurang. Eftersom thailändarna är väldigt barnvänliga och utan förvarning norpar åt sig närmsta bebis så fort dom får tillfälle så har Fabian verkligen fått åka på sight-seeing. Idag så var det chefen på restaurangen som bar runt på en glatt jollrande Fabian hela kvällen. När han, för ett ögonblick, skulle lämna bort Fabian till en av hans anställda så sträckte sig Fabian efter bebis-bärare nummer 1, han hade tydligen fattat tycke för den ständigt leende lille mannen som jollrade lika oförstående som han själv.

Efter middagen så tog vi en tur ner till stranden där det för kvällen skulle vara firande av det kinesiska nyåret. Jag och mamma passade på att skicka en rislampa upp till himlen för att hedra min pappa. Fabian satt glatt bredvid och tittade på.

Jonah fick en Long Island Iced Tea, så var hans kväll fulländad också.

Mer kommer senare!

090125

 

Mia

Mia

Alicante – Dag 14

Alicante – Dag 13

Alicante – Dag 12

Alicante – Dag 11

Alicante – Dag 10

Alicante – Dag 9

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.