Shopping

Här i Khao Lak börjar dagarna sakta falla in i en sorts rutin. Vi har lagt upp ett schema där vi tar hand om Fabian en timma var och sen så ligger vi och pressar brännan i två timmar. Jonah har naturligtvis gått segrande ur den striden och lyckats lägga till med en praktig bränna. Vissa tycker att den är röd, Jonah tycker att den är cool.

Kvällarna ägnas åt shopping och vi har börjat lära oss hur det funkar med det också: Man stövlar in i en butik, plockar åt sig en massa varor, frågar vad det kostar varpå dom tar fram en miniräknare. Oavsett vilket pris dom skriver så är det meningen att vi ska se förskräckt chockade ut och snabbt kontra med att halvera det priset; dom ser förskräckt chockade ut och halverar mellanskillnaden varpå vi kontrar med att se förskräckt chockade ut och knappra in nya siffror på miniräknaren. Till slut så ger man ett slutbud och går därifrån. Ibland hejdar dom oss och godtar sista budet, och ibland har man bränt 20 minuter på att plocka kläder och pruta till ingen nytta. Vi kommer nog att ha fått in klämmen innan slutveckan. Som alla vet så ska man inte shoppa ordentligt första veckan då man är blek, då ser dom direkt att man är en rookie-shopper och då får man aldrig den bästa dealen.

Här kommer några bilder ifrån dagens begivenheter. Mia shoppar, Fabian charmar och Jonah gör konstiga miner.

Vi skriver snart igen!

090127

Mia

Mia

Alicante – Dag 14

Alicante – Dag 13

Alicante – Dag 12

Alicante – Dag 11

Alicante – Dag 10

Alicante – Dag 9

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.