Grillad skinka

Imorse tog jag och Jonah vår dagliga strandpromenad på dryga en timme i stekande värme. På morgonen blåser det knappt någonting och därför är det mycket passande att promenera längst stranden. Vi stötte på lite olika folk som jag måste berätta om. Först så var det en man med sina två hundar, ovanligt med hundar som någon äger här nere. Men dessa hundar var så söta, två pitbull-tjejer som mannen aktiverade i havet genom tennisbollar i vattnet och han hade värsta plin på dom.

090130_1

Lite längre fram på promenaden dök två turister upp, såg helt normala ut framifrån men bakifrån var något helt annat slag. Nu funderar vi på om detta kan vara något för oss, eller vad tror ni? Lär garanterat få extra grillad skinka då…

090130_2

Mia

Mia

Alicante – Dag 14

Alicante – Dag 13

Alicante – Dag 12

Alicante – Dag 11

Alicante – Dag 10

Alicante – Dag 9

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.