Relalalaxa

När man är i Thailand måste man pröva på massage. Vi har testat många olika sorter. Vårt hotell är ett SPA hotell och här finns det finfint utbud av olika massagetyper, dock är det en aning dyrt om man jämför med strandutbudet. Vi har testar både hotellmassagen och stranden och självklart är hotellmassagen en upplevelse. Jag och Jonah fick ett gemensamt rum och fick massage samtidigt. Jag fick en “herbal healer oil massage” medan Jonah fick en “deep tissue massage”, massagen varade i 1 timma och 45 minuter. Rummet var svalt och skönt och när man fick massage på ryggen och tittade ner i “hålet” vid ansiktet så hade dom prytt golvet med en vas med vackra blommor. Strandens massage är superbillig men då får man ligga i värmen (fast i skuggan) på en svettig kudde. Det duger eftersom det är billigt (billigt=60-70 kr för en timme).

090203_2
090203_3Imorgon ska vi till Pah Island och softa…

Mia

Mia

Alicante – Dag 14

Alicante – Dag 13

Alicante – Dag 12

Alicante – Dag 11

Alicante – Dag 10

Alicante – Dag 9

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.