Det var den träningen det…

På jobbet så har vi en träningstävling. Vi är ca 10 pers som deltar och reglerna är oerhört nogrannt komponerade för att förhindra att man av misstag skulle råka träna och således kunna bocka för en ruta i träningslistan. Om man inte klarar uppfyllda mål så blir man straffad genom att bjuda vinnarna på nått gôtt. Det måste vara en bakelse eller en öl, och vilken sort bestäms av vinnarna.

Lagom till kvällens afterwork så har jag kammat hem en Westons Premium Cider, och (mitt eget val) en Saranac Black Forest. En av förlorarna har lägligt smitit upp till Sälen för lite skidåkning, så den ölen får vi vänta på ett litet tag, men det kanske är lika bra, det känns ju ändå lite lustigt att få fira sitt hårda träningsarbete med något som ger en kulmage inom loppet av en nanosekund. Gôtt ska det bli i alla fall! 🙂 

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.