Dag 2

Vi har varit väldigt effektiva idag och hunnit med flera sevärdheter, dessutom har vädret varit på vår sida – mellan 20-22 grader och strålande sol. Vi började med att åka ut till frihetsgudinnan, för att sedan gå till Brooklynbridge. Därefter gick vi till Wallstreet med den berömda tjuren. Vi gick även till fd WTC, men det var en stor byggarbetsplats så där såg man typ ingenting. Däremellan hann vi shoppa lite också, och gjorde fina fynd! Vi tog sedan tunnelbanan upp till Central park, och gick där en sväng. Mellanlandade på hotellet för att sedan äta middag med våra vänner Anneli och Pontus. Totalt blev det hela 26435 steg, så jag är något mör i benen och kroppen. Orkar därför inte lägga upp några bilder idag, utan det kommer dyka upp lite senare! God natt!

Mia

Mia

Alicante – Dag 14

Alicante – Dag 13

Alicante – Dag 12

Alicante – Dag 11

Alicante – Dag 10

Alicante – Dag 9

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.