Svårpackad

Igår så hade jag en jäkla otur när det gäller shoppingen, hittade ingenting på hela dagen. Däremot hittade vi massa fina saker till Fabian till väldigt bra priser. Idag hade jag flaxs och har hittat massor med fina saker. Vi har bland annat handlat på: Victoria Secret, GAP, Old Navy, American Eagle, Macys, Children’s Place. Babies R Us, B&H Photo Video, Abercrombie & Fitch, O.M.G inc, 21th Century, Sephora, Sketchers och ett antal butiker till…. Jag har även hunnit med en fot/benmassage och manikyr idag. Totalt shopppade vi i 10 timmar så vi är ganksa trötta (ca 22000 steg). Även vår lilla Pixa har fått present, ett coolt vintertäcke så hon slipper frysa i vinter. Hittade också  en pitbull tidning (amstaff är inte så vanliga här).
091024Hmm undra hur vi ska få plats med allt i våra resväskor

Imorgon drar vi hem igen, ska bli skönt att komma hem och vila lite och framför allt träffa vår goding Fabian som vi längtar så efter (och våra små monster Pixan och Bollan).
Mia

Mia

Alicante – Dag 14

Alicante – Dag 13

Alicante – Dag 12

Alicante – Dag 11

Alicante – Dag 10

Alicante – Dag 9

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.