Bilder från New York

Nu är vi hemma igen, trötta men glada efter en underbar semester. Vi har ju inte hunit visa några bilder från New York, så här kommer några frå dag 1. Jag kan tyvärr inte redigera mer bilder idag då jag har ont i ena armen. Det roliga är att jag har ont i armen/handen pga för mycket shopping (burit tunga shoppingpåsar). Trodde först att det var en propp eller nått då jag har stickinngar och ont och en aning svullen samt att det blev värre under flygresan hem. Jag avvaktar tills imorgon annars får jag ringa vårdcentralen.

Empire State Building – 21 oktober 2009
091021_2

Mia

Mia

Alicante – Dag 14

Alicante – Dag 13

Alicante – Dag 12

Alicante – Dag 11

Alicante – Dag 10

Alicante – Dag 9

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.