Besviken…

Jag har varit rejält trött de sista dagarna. Det kan bero på att Fabian har fått för sig att vakna sporadiskt ett par gånger på natten. Då måste man gå in och natta och efter det så har jag alltid svårt att somna om. Sen så envisas han med att vakna vid femhugget på morgonen också, som en klocka. Då ska han in till oss för att ligga och sprattla nån timma till innan min klocka ringer. Då skriker han – Lelle!!! i högan sky, vilket betyder att han förväntar sig roomservice illa kvickt. När han har fått det så tackar han så hjärtligt genom att fylla den redan blytunga blöjan till bredden med, låt oss säga chokladmousse.

Idag stapplade jag som vanligt dödtrött till jobbet för att mötas av en uppdaterad kaffemaskin.

När man är så trött som jag är, och erbjuds kaffe med “något vitt” så lägger man skruplerna åt sidan.

Jag kan dock meddela att det inte har hjälpt ett smack! Jag är ytterst besviken!

 

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.