Svårt att säga nej..

I morse blev jag väckt vid 5, ja om man bortser från de tre andra gångerna som jag blev väckt i natt, då Fabian fick för sig att han minsann INTE skulle sova.

Han är oftast jättesöt, men när man sitter 20 minuter i kallingarna på en 30cm hög pinnstol bredvid hans säng klockan 04.20 på natten för att få honom att somna om, då kan man lätt hålla sig för skratt.

Naturligtvis så återhämtar han förtroendet med en enda gullig kommentar…

I morse så tyckte han inte att jag skulle åka till jobbet utan att jag hellre skulle vara hemma och leka med honom. Då jag förklarade att jag var tvungen att åka till jobbet för att få ihop pengar så att jag kunde köpa “didis” (godis) till honom så blev han tyst.

Jag såg att han funderade länge, tog ett för honom mycket tungt beslut och sa – Babben inte ha didis!

Han väljer hellre sin far än den hägrande godispåsen…

Tänk vad besviken han blir när jag lik förbaskat åker till jobbat och inte har nått godis med mig när jag kommer hem… Det är straffet för 20 minuter på en pinnstol det, skruttunge!

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.