Ingen tv-fanatiker.

Igår så ägnade jag stora delen av kvällen till att måla i sedvanlig ordning. Om man får tro Fabian så målar jag varenda kväll eftersom han vid nattning säger att bäbisen ska sova, mamma ska diska och pappa ska måla. Igår hade han faktiskt rätt.

Efter målandet så fick jag gå runt och bära på en kolikglad bäbis, Felix alltså. Han var inte på nått vidare bra humör igår och ville inte alls kolla på tv med sin övertrötte far. Däremot så ville han gärna att jag refererade vad som hände i programmet. Sålunda satt han glatt jollrande och bekymrat nickande då deltagarna i Lyxfällan fick reda på villka dåliga personer dom var.

Ikväll ska jag se om jag kan intressera honom för tv-sporten. 🙂

 

 

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.