Valsång

Igår så hade Felix ett kolikrace igen. Han var helt otröstlig och det kändes som om man bar runt på ett felstämt brandlarm.

Jag körde alla gamla klassiker: supergung, raka ben – böjda ben, ladda pistolen prutt, och alla dom andra. Till slut så gick jag in på kontoret, bläddrade fram lite valsång på Spotify och trodde att Felix skulle hamna i någon Spa-koma där han vaggades till lugnande valsång.

Icke sa nicke.

Jag kände mig mest allmänt fånig där jag satt och hade en tjutande unge i famnen samt en tjutande 40 tons val i högtalarna.

Men vem har sagt att inte inte åtminstånde försökte??

 

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.