Längtar

Min härliga fru skall göra något underbart nästa vecka. Hon skall åka bort, och ta Felix och Fabian med sig!

Inte för att jag inte gärna har dom hemma, men nu får man tillfälle att göra allt som man inte får göra när frugan är hemma, till exempel att kolla på “Skratt-TV” (typ 2½ män), äta grillkorv med makaroner och dricka juice direkt ur kartongen; sånna små detaljer som bara en man kan uppskatta.

Jag kommer naturligtvis att vara duktig också genom att jobba hårt och gå ut med hundarna flera gånger per dag, men jag kommer också att spela gitarr alldeles för högt om kvällarna och sova riktigt gott om natten (nått som man inte har fått göra på flera år)

Det ska bli underbart..  .. jag lääängtar!

 

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.