Fotbolls-VM

Idag börjar fotbolls-VM, ifall det har undgått någon. Första matchen börjar klockan 16, så då bör ni sitta bänkade framför tv’n med öl och chips….såvida ni inte är lika ointresserade som jag.

Jag tycker att det har spårat ur lite när det gäller snacket om fotbolls-vm den sista tiden. Jag känner mig måttligt road när kollegorna med glasartad blick nämner hur dom har lagt upp drömelvan, som om det vore det viktigaste som man kan göra nuförtiden.

Inte får jag nått respons ifrån den kvinnliga delen av kollegorna heller. Dom har helt snöat in på nått bröllop som kommer att gå av stapeln, och dom darrar av förtjusning så fort namnen Daniel och Viktoria nämns.

Stämmningen på jobbet känns obehagligt likt en sekt.

Vad har hänt med dom vanliga diskussionerna om hur trött man är och hur förbaskat mycket det ändå regnar i Borås tagit vägen; något som man kan relata till liksom..

Det enda som förgyller min tillvaro är tanken på vilket kaos det kommer att bli i tv-sofforna hemma hos Svenssons när kärringen blippar över till bröllopet precis i dom skälvande slutsekundera av finalen.

För övrigt så måste jag gå hem tidigare idag. Regeringen skall iväg med jyckarna för att dom skall plåtas för nån annons. Naturligtvis så skyller jag ju på att jag ska hem till Sydafrika –  Mexico… man är väl man!

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.