Dag 02 – Jetlaggad (och möjligtvis lite bakis) .

Efter att mitt huvud försiktigt väckt mig, och med en dåres envishet påmint mig om att det inte alls var så bra att ta den där sista drinken igår, men också vilka fördelar det ändå kan vara att somna med brallorna på när vår gode värd erbjudit en minivariant av nordpolen med sin effektiva AC, så har jag vaknat och summerat dagen: vilken fantastisk dag jag hade igår.

Idag så har vi tillbringat dagen med att strosa runt i området med vår outtröttliga guide, som så väldigt professionellt valde vatten igår kväll. Man märker hur stor betydelse Mardi Gras har för New Orleans och också hur stolta de är över deras ofta katastrofdrabbade stad.

Vi besökte en gammal skivbutik där man fortfarande kunde se spåren efter Katrina. Det låg en söt tung odör över butiken och stora delar av taket visade spåren efter förödelsen.

FF4C1383

Vi åt lunch på det klassiska “Juan’s flying burrito creole taqueria” och det efterföljande lika klassiska besöket på toaletten så är vi nu redo för att ta oss an kvällen. På återseende!

jonah

jonah

Alicante – Dag 14

Alicante – Dag 13

Alicante – Dag 12

Alicante – Dag 11

Alicante – Dag 10

Alicante – Dag 9

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.