Dag 05 – Skönsång och tequila

Igår kväll så hade vi bestämt oss för att gå ut och käka i Austin, och för att senare besöka ett av de många ställen med livemusik runt 6:e gatan. Vi hade fått nys om Ruth’s Chris Prime Steak House och styrde således kosan dit. Det var ett stort flådigt ställe, men det var i det närmaste folktomt. Efter en klassisk Dry Martini som fördrink så kunde vi snart hugga in på en perfekt tillagad oxfile med tillhörande sparris. Den var i det närmaste perfekt tillagad.

drajja
austin

Mätta och belåtna hade vi hört att Dale Watson skulle uppträda på ett ställe inte långt därifrån. Vi åkte genast dit, och glad i hågen gick vi in. Bandet som lirade lät inte särskilt mycket country, och det visade sig snart att vi hade gått in i stället bredvid. Vi hade ändå beställt en öl i baren och beslutade oss för att stanna en stund. Döm om vår förvåning då vi plötsligt hörde svenska röster. Det var 2012 års världsmästare i barbershop som var ute och kollade musik.

Vi började, inte helt oväntat, bjuda varandra på tequila, och innan vi visste ordet av så hade grabbarna sonika gått upp på scenen, greppat micken och framförde en otrolig sångprestation. Jag lyckades fånga en del på (oerhört suddig) video.

(jag kommer att lägga upp videon så snart jag lagt upp den på youtube)

bar

Efter skönsången så skulle framgångarna naturligtvis firas med lite mer tequila, lite biljard, lite snack med Dale och lite mer tequila. Jag måste säga att det var svårt att se pigg och fräsch ut när Mia ringde ifrån Kreta på FaceTime och väckte mig klockan 10 i morse.

dale

Idag har vi mest suttit i bil, och är nu framme i Carlsbad, New Mexico, där vi i morgon kommer att undersöka en del grottor i området… mer om det i morgon!

Här kommer lite fler bilder ifrån gårdagen och idag.four

one

three

two

gubbe

lastbil

jonah

jonah

Alicante – Dag 14

Alicante – Dag 13

Alicante – Dag 12

Alicante – Dag 11

Alicante – Dag 10

Alicante – Dag 9

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.