Dag 07 – Upp till toppen!

Idag så vaknade vi med insikten att vi har varit alldeles för snabba på våran resa. Vi ligger långt före våran tidsplan, och har inte riktigt förstått hur det har gått till. När sådana situationer infinner sig så är det bra att ta till…. kulturen. Man kan lätt bränna nån timme extra genom att besöka ett museum, eller besöka stans största topp; något som vi gjorde idag.

Vi fortsatte gårdagens vandring genom Santa Fe med att besöka New Mexico Museum of Art, där vi avnjöt hundraåriga oljemålningar, en fotoutställning och något annat som jag fortfarande inte riktigt kan sätta finget på vad det var.
santafe8

santafe9

santafe10

santafe11

santafe12

När detta var avklarat så kurrade det lite i magen, och döm om vår glädje då det fanns en vagn på torget mitt emot, där dom serverade svingoda fajitas och lemonad. Mumsfillibabba. En glass på det och vi var redo att dra vidare ner mot Albuquerque.

santafe13

I Albuquerque så hade vi siktat in oss på att ta linbanan upp till Sandia Peak som ligger på en höjd av 10378 fötter (dom envisas med att mäta i fötter i USA). Det var en hisnande upplevelse att åka upp, och utsikten var bedårande!
I morgon bär det av mot Gallup New Mexico, med slutdestination Sedona, Arizona. Väl mött!

albuquerque02

albuquerque03

albuquerque04

albuquerque05

albuquerque06

albuquerque07

albuquerque08

albuquerque09

albuquerque10

jonah

jonah

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.