Kreta dag 6

Vad gör man när det är supervarmt?  Jo badar! Efter Fun kids och Bamseklubben badade killarna i vår pool. Det är verkligen lyx med egen pool! Om jag hade åkt utan barn kanske jag inte valt att åka Blue village med all inclusive, men med barn är det toppen! Tänkte skriva ett inlägg om hela resan när vi kommit hem!

Tillbaka med pool, jag älskar havet och ligga sola vid havet, men när det är supervarmt och blåser hårda varma vindar är det så skönt med ett dopp i en kall pool. Idag har det varit upp till 40 grader… Fabian hade sin simskola på eftermiddagen och efter det badade vi på grannhotellet.

image

image

image

image

image

image

Tags

Mia

Mia

Alicante – Dag 14

Alicante – Dag 13

Alicante – Dag 12

Alicante – Dag 11

Alicante – Dag 10

Alicante – Dag 9

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.